893834656-images6.jpg

Rozsądne jedzenie pomaga spalać kalorie

Nie odchudzaj się na siłę

Trzeba
jeść, aby stracić
zbędne kilogramy. Jednak odchudzać się
{trzeba|należy| rozsądnie. Białko przyspiesza
metabolizm aż o 25 procent. Białko należy włączać do śniadania, obiadu i wieczornego posiłku.
Źródłami białka są kurze jaja, mięso, produkty z mleka.
Optymalnie dawać
łącznie białka zwierzęce oraz roślinne.
Niezbędne są również tłuszcze. Nie przybiera się na wadze od tłuszczu, lecz zawsze, gdy
pochłaniamy zbyt wiele kalorii.
Tłuszcz należy konsumować w
ograniczonych ilościach – oliwa z oliwek,
olej lniany, kukurydziany, sojowy, rzepakowy są celowe w diecie. Tłuszcze zapewniają aż 30 procent energii, a
zatem trzeba spożywać blisko 70 gramów
tłuszczu codziennie. Tłuszcze sycą oraz ograniczają glukozę we krwi. Kaszasyci, ale nie napędza kilogramów. Możnazjeść
6-7 łyżek kaszy codziennie i na pewno nie
przybędzie nam kilogramów. Dwie cząstki owoców przydadzą się w planie żywienia, ale nie wolno jadać
winogron, bananów, śliwek – te owoce zawierają mnóstwto cukru. Można konsumować jabłka, truskawki,
pomarańcze, maliny, porzeczki, agrest. Owoce konsumuje się po
dużych daniach, na deser, wtedy
idealnie się trawią i są niezwykle zdrowe. Po godzinie 18.00 nie należy konsumować owoców, bo nie uda się ich strawić przed spaniem. Około 40 gramów błonnika
dziennie powinna skonsumować
każda kobieta, aby
błyskawicznie
trawić i poprawić własny metabolizm.
Najlepsze jadło
oraz sytość umożliwiają zrzucanie kilogramów
w sposób celowy i szybki. Dlatego trzeba
przygotować racjonalne odchudzanie.

 tabletki odchudzajace jakie wybrac

tabletki odchudzajace green coffee